De Tour de France op Zuid

Op zaterdag 3 juli 2010 valt op Rotterdam-Zuid het startschot voor de proloog, de individuele tijdrit over 8 km, van de Tour de France. Een dag eerder, 2 juli 2010, wordt het parcours van de proloog beschikbaar gesteld voor allerlei leuke activiteiten. De dag na de proloog, 4 juli 2010, trekt het peloton, op weg naar Zeeland en eindbestemming van de eerste etappe, Brussel, door een aantal wijken op Zuid.

"Le Tour" betekent feest in Rotterdam, niet in het minst op Rotterdam Zuid. Een feest waar ondernemers en verenigingen van de de "parcours deelgemeentes" (Feijenoord en Charlois), zich voor inzetten. Want zo werken ze mee aan de promotie van hun stad.

Op deze blog kondigen ze hun activiteiten op en voor deze dagen aan. Heeft u als Rotterdammer op Zuid ook een goed idee om Le Tour in uw buurt nog feestelijker te maken, stuur een mail naar jj@communicatie-online.com.
___________________________________________

maandag 10 mei 2010

Vanaf het water naar de Proloog kijken...

Op zoek naar een prominente locatie voor uw VIP’s?

De Proloog van de Tour de France op 3 juli doet de Eva Cohen Hartogkade Op Zuid aan waar het motorpassagiersschip de Tourmalijn gesitueerd is . Vanaf de Tourmalijn heeft u een fantastisch uitzicht op de Proloog! Het concept is om deze locatie als vip-locatie te realiseren, wellicht een leuk idee voor uw zakenrelaties of heeft u als bedrijf interesse om samen te werken met Tourmalijn River Events? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons:


Postadres:Tourmalijn River Events, Binnen Kalkhaven, 93311 JC Dordrecht, Tel.: (0031)078-6399431, Mobiel: (0031)06 17157392, E-mail info@detourmalijn.nl. Bezoekadres: locatie Rotterdam, Stieltjesstraat 0, Havennummer 1211, 3071 JX Rotterdam.


Om meer over ons bedrijf en MPS Tourmalijn te lezen, klik op de onderstaande afbeelding.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten